Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za zagreb

Ostojić: Vjerujem u pobjedu, Bero i ja smo i dalje prijatelji

'13.11.2012., Zagreb, KBC Rebro -  Ministar zdravlja prof. Rajko Ostojic prisustvovao je danas svecanom otvorenju i pustanju u rad novog Neuro Bi-plane uredjaja u Klinickom zavodu za dijagnosticku i i
Robert Anić/PIXSELL
29.12.2012.
u 19:52

I Marina Matulović Dropulić je s pozicije ministrice išla na poziciju gradonačelnice, rekao je Ostojić

Vjerujem u pobjedu na izborima, rekao je ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić u intervjuu za RTL Danas. Ostojić je napomenuo kako je u utrci za gradonačelnika nije istisnuo Davora Bernardića, već je pozvan da se "priključi timu", dodajući da je s njim još uvijek u dobrim odnosima.

- Bero i ja smo bili prijatelji i sada smo prijatelji, super surađujemo, on je odličan predsjednik Gradske skupštine, radili smo kao tim - rekao je Ostojić. Ne daje značaj anketama koje Milanu Bandiću daju prednost na izborima.

- Neki su u kampanji dvanaest godina, a neki tri mjeseca, ja sam, evo, tek 24 sata. Prema tome, pobijedit će izbori, odlučit će građani i građanke Zagreba - smatra Ostojić.

Osvrnuo se i na osvrte kritičara kojima smeta što se ministar natječe za gradonačelnikčko mjesto.

- Postoji cijeli niz primjera, i u Europi, da ministri idu sa pozicije ministra bilo koje vlade, za gradonačelnika. Ako želite primjere iz Hrvatske, tadašnja ministrica Marina Matulović Dropulić je također s pozicije ministrice išla na poziciju gradonačelnice i bila je dva puta gradonačelnica Zagreba - rekao je Ostojić.

>> Ostojiću želim najbolje, dobro je da imam što više protukandidata

Komentara 33

DR
drugPlenky
20:58 29.12.2012.

Naravno da se zgražaju što HDZ nema kandidata, to je stvarno grozno jel izbori su već sutra u svibnju. Kad ova ekipa svima pljuje u lice to se kakti problemski analizira i sagledava iz svih kuteva. Neće dugo ni ova diktatura

SO
sotokuco
21:21 29.12.2012.

29.12.2012. u 21:14h sotokuco je napisao/la: Poznavajući politiku, i političare, ne bi se zčudio, ako ovaj dobije izbore, a taj kako ga ovaj naziva, Bero, ne bude gradonačelnik. _________--- Greška, odnosno nejasno. Ne bi se čudio, da Bero bude gradončelnik.

IT
i_tata_bi_sine
20:34 29.12.2012.

Bernardić je dobio ponudu koju nije mogao odbiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije