Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatio ga prolaznik

Prislonio pištolj na glavu prodavačice: – Pljačka! Otvaraj ladicu, daj "pare"!

Pekarnica Era
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
02.06.2014.
u 08:45

Prislonio je pištolj na glavu zaposlenice i uzeo 400 kuna iz blagajne. U pokušaju bijega spriječio ga je slučajni prolaznik

– Pljačka! Otvaraj ladicu, daj “pare”! vikao je razbojnik koji je u subotu oko 21.40 opljačkao pekarnicu na Trešnjevci, prislonivši pištolj na glavu uplašene zaposlenice Fitore H. (27). Pljačkaš koji je iz blagajne uzeo 400 kuna, ušetao je u novootvorenu pekarnicu u Selskoj 144 u tamnoj dužoj jakni i s vunenom kapom na glavi. Fitora H. došla je na nekoliko minuta zamijeniti kolegicu.

– Prebrojila sam novac u kasi i sjela odmoriti se kad je netko ušao. Mislila sam da je mušterija. A kad ono, čovjek dođe iza pulta, do blagajne, stavi mi pištolj na glavu i počne vikati da mu dam novac – ispričala nam je.

Hrabra Fitora H. prvo je odbila predati novac, ali strah za vlastiti život bio je jači. Razbojnik (36) istrčao je iz pekarnice kada se počela odvijati prava drama.

– Dajte mi broj policije, molim vas – vikala je zaposlenica čije je zapomaganje čuo nepoznati prolaznik koji je potrčao za lopovom, uhvatio ga te predao policiji. Da je uhvatio pravog razbojnika, potvrdila je i Fitora H. koja ga je prepoznala prema fotografiji s osobne iskaznice. Još uvijek uznemirena zaposlenica kaže kako život ide dalje.

– Nije mi lako, ali ne mogu uzeti odmor. Moram raditi da preživim – zaključuje Fitora H. u suzama.

Komentara 3

AA
aabbcc
09:18 02.06.2014.

i sve ovo za 400 Kn.

SA
santos008
09:23 02.06.2014.

U Hrvatskoj je novac a pare su u Srbiji i para je stoti dio dinara.Iz ovog i policija moze sto-sta zakljuciti ,jer ovaj je rekao:''Daj pare'',nije trazio novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije