Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO SE KOD SUSJEDA

Operiran dječak kojeg je ugrizao pas, kirurginja: 'Ozljeda nije mala, rana će se vidjeti'

Pas mješanac Stafforda i lova?kog pti?ara
Nel Pavletic/PIXSELL
05.09.2023.
u 19:01

Cijela scena dogodila se danas tijekom dana oko 13.20 sati, a svemu je svjedočio i vlasnik koji je kazao kako se dječak igrao s psom kada ga je on napao

Dječak koji je ovog utorka ugrizao pas u sesvetskom Brestju je operiran te ima ozljedu usnog kuta gornje usne. Kako je potvrdila krurginja Koraljka Hat koja ga je operirala, rastrgan mu je dio u dužini od četiri do pet centimetara.

Podsjetimo, cijela scena dogodila se danas tijekom dana oko 13.20 sati, a svemu je svjedočio i vlasnik koji je kazao kako se dječak igrao s psom kada ga je on napao. Roditelji su, doznaju 24sata, u potpunom šoku.

- Dječak od 5 godina igrao se kod susjeda u dvorištu kad ga je pas napao. Ozljeda nije mala, usnica mu nije ugrožena, to je rana koja će se vidjeti na koži. Ožiljak će se tretirati, no neće biti nevidljiv. To je izolirana ozljeda, teško je reći dok ne prođe neko vrijeme od ozljede kakve bi posljedice mogao imati, možda će imati manji funkcionalni ispad, što znači  da mu neće jako smetati, ali možda će stvarati manje probleme. Međutim, ipak je najviše estetske prirode - poručila je kirurginja.  

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kćer je naručila pizzu bez njenog znanja, a onda ju je dostavljač iznenadio gestom: 'Rasplakao me'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:13 05.09.2023.

I dijete i pas - bez nadzora. Brnjica je jedina prevencija, ljudi vlasnici većinom krše to pravilo.

FR
franjo
20:53 05.09.2023.

Pse pod hitno zabraniti i pobiti. Svaki kriminalci imaju ove opasne pse a svaka šuga sve druge p-lizce.

ST
Startrack
19:39 05.09.2023.

Mali se tjednima igrao sa psom i pas ga je instinktivno ugrizao kad je ovaj skocio na njegov stomak dok je pas lezao na ledjima dase igra sa njim. Zao mije i djecaka i psa kojek ce ubit sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije