Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

FOTO/VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Ogromne gužve zbog sudara, tramvaji voze obilazno

Foto: Dario Topić
1/8
27.02.2024.
u 10:23

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je došlo do sudara tri vozila, što je vidljivo i na fotografijama s mjesta nesreće, a jedna je osoba ozlijeđena

Kolona je kao da je 7.45 sati, a ne 9.45, pišu nam čitatelji koji su se ovog utorka našli u velikim gužvama u centru Zagreba. Kod Trga kralja Tomislava je došlo do prometne nesreće, što nam je potvrdila i zagrebačka policija, zbog čega se zastoj stvorio sve do Trešnjevke, a zbog cijele situacije i neki tramvaji trenutno ne voze određenim trasama, već obilazno. Čitatelji nam javljaju i kako je Magazinska ulica potpuno blokirana, a zeleni val gotovo je pa neprohodan.

- Zbog prometne gužve i nemogućnosti prometovanja Savskom cestom, od Vodnikove prema Frankopanskoj ulici, tramvajske linije 12, 13, 14 i 17 prometuju Vodnikovom ulicom i preko Glavnog kolodvora na svoje redovne trase. Zbog sudara osobnih vozila na tramvajskim tračnicama na Zrinjevcu, linija 6 prometuje obilaznom trasom:Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Jurišićeva - Trg žrtava fašizma - Ulica kneza Mislava - Branimirova - i dalje svojom redovnom trasomZbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Ulici Šestinski dol, autobusna linija 129 prometuje otežano.Pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje - objavili su iz ZET-a.

1/8

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je došlo do sudara tri vozila, što je vidljivo i na fotografijama s mjesta nesreće, a jedna je osoba ozlijeđena.

Inače, Zagrepčani nisu u prometu imali sreće ni ovog ponedjeljka, i to zato što je oko 6 sati ujutro tramvaj iskliznuo iz tračnica u blizini Zapadnog kolodvora. I to je stvorilo veće kolone na zapadnom dijelu grada jer je sanacija bila zahtjevnija zbog toga što su iskliznula čak dva tramvajska postolja. 

Istovremeno su krenuli najavljeni radovi hitne sanacije i održavanja prometne Selske ceste na dijelu Zagrebačke avenije do Zagorske ulice, što će trajati sve do subote.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 14

NE
nebitnoime
10:21 27.02.2024.

Ispadne da je HŽ u usporedbi sa ZET-om i gradskom upravom znastvena fantastika..

DU
Deleted user
10:44 27.02.2024.

Što je tu "krš i lom"????!!!! Dva limena ljubimca se dotaknula...malo boje malo kita ...ii vozi dalje. Kakav krš i lom.

KI
kingtom
10:59 27.02.2024.

Zagreb je pun nesposobnih i neopreznih vozača, kod velike večine njih glavna preokupacija u vožnji je mobitel - dio njih je apsolutno nesposoban za vožnju i opasan na cesti i nije mi jasno kako su položili ispit jer ne znaju osnovna prometna pravila i ne znaju što je lijevo a što desno itd. Kazne su blage i nije mi jasno zašto je većini draži mobitel od sigurnosti u prometu. Loš odgoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije