Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje

Održana tradicionalna utrka "Četiri zagrebačka trga"

maraton
PIXSELL
26.09.2010.
u 23:44

Utrka je dio proslave Dana policije, a povezuje četiri gradska trga – Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trg maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića.

Nedjeljna kiša nije omela zagrebačke maratonce da iz centra grada startaju na maratonu “Četiri zagrebačka trga 2010“, koji PU zagrebačka organizira već devetu godinu zaredom.

Utrka je dio proslave Dana policije, a povezuje četiri gradska trga – Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trg maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića.

U maratonu su i ove kao i prošlih godina sudjelovali trkači svih dobi, prema tome je maraton i koncipiran. Naime, podijeljen je na četiri djela; 200 metara za djecu do četiri godine, 700 za mališane do sedam godina, 1200 metara za one do 14 godina i glavna utrka od pet kilometara.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
15:45 27.09.2010.

Uff, ... već sam se umorio gledajući sliku .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije