Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavljuju veliki tulum

Odličan provod u petak u Tvornici, Neki to vole vruće slave 35 godina karijere

Zagreb: Prva večer Antivalentinovo tuluma u Boćarskom domu
Marin Tironi/PIXSELL
18.10.2023.
u 09:31

Na koncertu će prvi put uživo biti izvedena nova pjesma "Prolaze dani" čiji je producent Martin Mandić, sadašnji gitarist benda. Njegov otac, Duško Mandić, producirao je sve uspješnice Neki to vole vruće.

U povodu 35 godina karijere pop-rock bend Neki to vole vruće održat će koncert u petak u Tvornici kako bi proslavio veliku obljetnicu sa svojim vjernim obožavateljima.

"Veselimo se velikom tulumu u Tvornici. Cilj nam je napraviti rođendanski koncert za pamćenje", rekao je Silvestar Dragoje Šomi, jedan od članova popularnog dvojca. Njegova kći, Domenica Gabriela Dragoje, otpjevat će s bendom jednu od pjesama na koncertu.

Bit će to prava prilika da se okupi ''jeans generacija'' i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih, dodao je Šomi.

"Teška vremena, prijatelju moj", "Kakva noć", "California'', ''Bojler"... samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Koncert za 35. rođendan benda namjeravaju snimiti i naknadno objaviti.

Na koncertu će prvi put uživo biti izvedena nova pjesma "Prolaze dani" čiji je producent Martin Mandić, sadašnji gitarist benda. Njegov otac, Duško Mandić, producirao je sve uspješnice Neki to vole vruće.

"Naše pjesma i nakon više od 30 godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih", rekao je Miroslav Jimmy Stanić.

Šomi i Jimmy, poznati dvojac koji stoji iza benda, svoju karijeru započeli su 1985. kada su objavili svoj prvi studijski album, koji su nazvali imenom samog benda “Neki to vole vruće”. Iza njega su slijedili “Jeans generacija” 1986. i “Kakva noć!” 1988. Ukupno su objavili sedam albuma, a posljednji studijski im je “Boja noći”, koji su objavili 1997.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije