Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sve generacije

Od srpnja besplatni aqua fitness na Jarunu

aquafitness
Sport za sve Centar
21.06.2013.
u 12:59

Vježbat će se u Malom jarunskom jezeru utorkom i četvrtkom od 9.30 do 11 sati

Ovog ljeta svi zainteresirani moći se se okušati u aqua fitnessu. Rekreaciju jamči organizator "Sport za sve Centar Zagreb", a trajat će cijelo ljeto – od 2. srpnja do 31. kolovoza, i besplatna je!

Vježbat će se u Malom jarunskom jezeru utorkom i četvrtkom od 9.30 do 11 sati, kod kluba odbojke na pijesku “Erste”. Planiraju se i dodatni sportski sadržaji u dogovoru sa sudionicima.

– Pozivamo Zagrepčane, koji su tijekom ljeta u gradu, da se priključe jarunskoj rekreaciji za sve generacije, koja je korisna za zdravlje i adekvatna s obzirom na ljetne temperature!

Za dodatne informacije javite se na telefone: 4922 720 i 099 676 4071.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije