Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA TERASA

Nema više nadstrešnice na Trgu Petra Preradovića

trg petra preradovića, bez terase
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/20
07.10.2016.
u 11:20

Hoto grupa najavila je da će poduzeti pravne korake zbog uklanjanja nadstrešnice.

Radnici su od ranog jutra krenuli uklanjati nadstrešnicu s Trga Petra Preradovića oko koje se digla bura u javnosti i ona je nakon samo par sati uklonjena.

Mnogi su ostali zatečeni kada su vidjeli što se događa na tom popularnom mjestu, a kada je vidio negativnu reakciju javnosti, reagirao je i sam gradonačelnik Milan Bandić. On je jučer najavio uklanjanje nadstrešnice i sankcije za odgovornu osobu.

Hoto grupa najavila je da će poduzeti pravne korake zbog uklanjanja nadstrešnice.

>> Bandić: Nadstrešnice sutra neće biti, odgovorni će biti kažnjeni

>> Hoto Grupa najavila pravne radnje zbog najave Bandića o uklanjanju nadstrešnica

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Komentara 8

Avatar think pink
think pink
09:26 07.10.2016.

kako je moguće da isto gradsko tijelo u roku od mjesec izda dozvolu za terasu, a onda ju poništi??? ili je izdana protuzakonito, ili je poništena protuzakonito. ali tako to rade jarani...

Avatar liquidsky
liquidsky
09:29 07.10.2016.

Bandićev jeftini populistički teatar.

DJ
djakputnik
09:28 07.10.2016.

I zašto je Banditić tako brzo promijenio mišljenje? Zato da se građanima pokaže kao čovjek koji drži do mišljenja zagrepčana, a s druge strane ubojica Hoki će tužiti grad i dobiti vjerovatno veću lovu kao odštetu nego što bi zaradio pod nadstrešnicama. Iz gradskog proračuna Banditićevih glasača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije