Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve i svašta

Od igle do lokomotive: Od danas u Dubravi Zagrebački buvljak

Zagrebački buvljak (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
25.09.2013.
u 15:00

Buvljak će biti otvoren svake srijede od 7 do 18 sati, a ima i natkriveni i dio na otvorenom

U zagrebačkoj četvrti Dubrava jutros je otvoren  Zagrebački buvljak,  novo mjesto susreta ponude i potražnje koji će nesumnjivo obogatiti zagrebački svijet sajmova, i to svake srijede.

Namijenjen je onima koji su u svojim ormarima pronašli retro blago, onima koji svojim raznoraznim predmetima žele pronaći novoga vlasnika ili su u potrazi za nečim drukčijim ili nekim second hand stvarima. Za sve njih „Zagrebački buvljak“ odličan je izbor.

Prostire se na čak 7000 četvornih metara i nalazi se u Gornjoj Dubravi u Ulici Klin 27. Do tamo se može doći gradskim prijevozom, tramvajskim linijama 4 i 11. Stanica na kojoj se silazi je Čulinečka i do buvljaka je tek nekoliko minuta šetnje. Za one koji dolaze automobilima, osigurano je parkiralište uz sami „Buvljak“

O vremenskim prilikama ne treba se brinuti jer se „Zagrebački buvljak“ prostire i na otvorenom i na zatvorenom prostoru.

Posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone sa starim, rabljenim stvarima, ali i novima, ugostiteljska ponuda te zabavni sadržaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije