Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek prvi

Novi gradski kroničar – leteći reporter

leteći reporter
Robert Anić/PIXSELL
14.05.2013.
u 09:04

Leteći reporter multimedijalni je novinar. Osim što piše za novine, snima kamerom i fotoaparatom, javlja kratke vijesti putem društvenih mreža Twittera i Facebooka, on prenosi i zbivanja uživo

Uzrujava vas gužva na cesti? Stvorio se prometni čep i želite pomoći sugrađanima? Imate problem, a odnosi se na svakidašnji život u Zagrebu? Odsad sve to možete prijaviti Večernjakovu letećem reporteru. Prepoznat ćete ga po crvenom automobilu s oznakom “Leteći reporter”, a možete ga sresti tijekom njegova svakidašnjeg krstarenja gradom dok bilježi bitna događanja. Najsvježije informacije, vijesti i priče letećeg reportera možete pratiti na našem portalu, a zatim i u novinama u rubrici Zagreb.

Leteći reporter multimedijalni je novinar. Osim što piše za novine, snima kamerom i fotoaparatom, javlja kratke vijesti putem društvenih mreža Twittera i Facebooka, on prenosi i zbivanja uživo. I to zato što je uvijek prvi na mjestu događaja. Ali, mi želimo da u stvaranju priča sudjelujete i vi, naši čitatelji. Našeg letećeg reportera svaki dan možete kontaktirati ili ga zaustaviti na cesti i ispričati mu svoju priču...

>>Počeo štrajk! Putnici: Tražimo novi let, nismo znali za štrajk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije