Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Nove ordinacije liječnika opće prakse i zubara nakon 50 godina

dom zdravlja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
28.03.2013.
u 19:51

Više od dva milijuna kuna uloženo je u obnovu Doma zdravlja Zagreb - zapad koji je sve donedavno bio derutan i u lošem stanju

Od instalacija, drvenarije, podova, vrata i prozora, do vrhunske opreme za liječničku skrb o pacijentima, sve je potpuno obnovljeno u Domu zdravlja Zagreb - zapad, Podsusedska aleja 79. – Dom zdravlja bio je u lošem stanju, derutan i neadekvatan za zdravstvenu njegu. Zgrada je sagrađena prije 50 godina i svakako joj je trebala hitna adaptacija i obnova – rekao je ravnatelj Doma zdravlja Zagreb - zapad Đim Pavičić.

A da je to sad jedan od najljepših domova zdravlja u Zagrebu potvrdio je i gradonačelnik Milan Bandić koji ga je jučer, u pratnji brojnih pacijenata i liječnika, svečano otvorio. U adaptaciju 500 četvornih metara prostora uloženo je više od dva milijuna kuna.

– Dobili smo funkcionalan prostor, dvije ordinacije opće medicine, ordinaciju dentalne medicine i prostorije za patronažnu službu. Posebno smo ponosni na vrhunski opremljenu ginekološku ordinaciju, s čekaonicom, kao i dvoranu za razne tečajeve, edukaciju trudnica i mladih majki – kazao je ravnatelj.

Trenutačno je, prema riječima Đima Pavičića, u Dom zdravlja prijavljeno 1300 pacijenata, od 1500, koliko ih minimalno treba biti da bi liječnici mogli obavljati svoj posao, ali, dodaje, ne boji se da neće popuniti mjesta. Novi prostor posebno je, uz liječnike, oduševio pacijente, koji će odsad, kako kažu, rado ići na preglede, neki čak i češće nego što bi trebali, našalili su se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije