Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rješenje

Niže uplatnice za vrtić roditeljima koji su dali 40 kn

'za unutrasnju.....01.08.09. rijeka....porez na dodanu vrijednost pdv 23 posto na racunima od danas Photo: Goran Kovacic/Vecernji list'
Goran Kovačić/Arhiva VL
27.03.2013.
u 08:14

Ubuduće će Porezna uprava podatke o primanjima članova kućanstva slati Uredu za obrazovanje u elektroničkom obliku.

Roditeljima koji su u Poreznoj upravi platili 40 kuna za potvrdu o dohotku, potrebnu za ostvarivanje olakšica u vrtiću, taj će se novac vratiti smanjenjem iznosa na uplatnicama koje roditelji dobivaju u dječjem vrtiću.

Ta je informacija stigla iz Gradskog ureda za obrazovanje uz obavijest da roditelji više ne moraju u Poreznu upravu kako bi dobili jedan komad papira koji ih u konačnici skupo košta. – Radi ostvarivanja tog prava roditelji ne trebaju poduzimati nikakve radnje, već će to obavljati djelatnici dječjih vrtića koje njihovo dijete polazi – poručuju iz ureda.

Ubuduće će Porezna uprava podatke o primanjima članova kućanstva slati Uredu za obrazovanje u elektroničkom obliku.

>>Dogovor na relaciji Grad-Porezna. Ne trebaju vam potvrde o dohotku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije