Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Nastavlja se prava jesen u Zagrebu, ali sutra nas očekuju i relativno visoke temperature

Zagreb: Nedjeljni jesenski ugođaj u parku Zrinjevac
Karlo Klasic/PIXSELL
12.11.2023.
u 20:00

Očekuje se većinski stabilno vrijeme uz tek povremene iznenadne popodnevne pljuskove u srijedu i jutarnje u četvrtak

Oštra i hladna, s jutarnjom maglom u Zagrebu od prošlog tjedna traje prava jesen, a tako će se nastaviti i u nadolazećim danima, govore o tome podaci s DHMZ-a.

Za početak tjedna tako u metropoli najavljuju suho vrijeme. Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i većinom suho, a ujutro je na širem području grada izgledna magla. Vjetar uglavnom slab, u višim predjelima popodne i umjeren jugozapadni.

Jutarnja temperatura zraka od 3 do 6, najviša dnevna oko 12 stupnjeva Celzijusa. A slično će biti i u ostatku tjedna. Očekuje se većinski stabilno vrijeme uz tek povremene iznenadne popodnevne pljuskove u srijedu i jutarnje u četvrtak.

>>VEZANI ČLANCI: 

U utorak nas očekuju i nešto toplije vrijeme pa je tako moguće da će one ići do, za ovo doba godine, visokih 17 stupnjeva Celzijusa. Umjereno do pretežno oblačno, prema kraju dana raste vjerojatnost za kišu. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u okolnom gorju s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 10.

>>VIDEO: Na vrhu Biokova snježna idila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije