Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival svjetla

Na stepenicama zagrebačkog Dolca postavlja se instalacija, iz Grada mole da ih se ne koristi

Zagreb: Moda na gradskim ulicama tijekom tmurnog dana
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/2
18.03.2024.
u 12:23

Zbog priprema, javljaju iz Grada, zapadne stepenice Tržmnice Dolac, one uz Splavnicu bit će djelomično zauzete instalacijom ZG Luniranje od danas pa do 25. ožujka

Zagreb se ubrzano priprema za nadolazeći Festival svjetla koji će trajati od 20. do 24. ožujka. Zbog priprema, javljaju iz Grada, zapadne stepenice Tržnice Dolac, one uz Splavnicu bit će djelomično zauzete instalacijom ZG Luniranje od danas pa do 25. ožujka. Zbog toga kupce i posjetitelje Dolca mole da u navedenom periodu koriste istočne stepenice i druge prilaze tržnici. 

Zagreb: Moda na gradskim ulicama tijekom tmurnog dana
1/58

A oni koji posjete Dolac u vrijeme Festivala svjetla od 18 do 23 sata doživjet će kažu, staru zagrebačku tržnicu u novom svjetlu. Spektakularni visokotehnološki „tepih", koji pobuđuje svjetski zagrebački urbanitet, rasprostrt je po njegovim ikoničnim stepenicama. Time stvara dinamičnu impresiju ushita stapanja i sveobuhvatnosti Digitalne ere, koja je započela upravo nevjerojatnim nadrealnim performansima „elektroničkog Petra Pana", što je bio samo jedan od nadimaka jednog od najboljih pop umjetnika u povijesti, Michaela Jacksona, pišu iz Grada. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije