Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje u petak

Na Samoborski fašnik Zagrepčane će privući besplatnim autobusima

fašnik
Foto: Anto Magzan/Pixsell
03.02.2015.
u 13:38

Najveći broj posjetitelja očekuje se za Dječjeg fašnika kada će centrom prodefilirati oko 5000 maskirane djece iz cijele Hrvatske

Besplatnom autobusnom linijom u noći s fašničkih subota na nedjelju Samoborci će privući Zagrepčane na 189. Samoborski fašnik.

Kretat će s Autobusnog kolodvora u Samoboru u 2.30 i 4 sata, s odredištem Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Danas su u kinu Europa fašnički likovi, direktorica TZ Samobora Zdravka Škugor Ferdebar i zamjenica samoborskog gradonačelnika Sanja Horvat Ivezić najavili detaljan program najvažnije samoborske manifestacije, koja počinje u petak.

U 18 sati vlast će, sve do 17. veljače, preuzeti Princ, Sraka, Sudec i Fiškal, a veći dio programa odvijat će se na glavnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava, dok će se fašničke verzije hokeja i curlinga - Metloboj i Krafling, odvijati u bivšoj vojarni Taborec, gdje će biti organizirano i klizanje.

Najveći broj posjetitelja očekuje se za Dječjeg fašnika, za vikend 7. i 8. veljače te 14. i 15. veljače, kada će centrom prodefilirati oko 5000 maskirane djece iz cijele Hrvatske, a glavna tema ovogodišnjeg Fašnika je film, s motom "Let iznad Srakinog gnezda".

Više na www.fasnik.com.

Komentara 1

LI
liliZG
10:14 04.02.2015.

tradicija koja nadam se neće nestati...živjeli samoborci...još samo da nam vrate samoborček i eto nas ponovu u samoboru svaki vikend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije