Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMEX America

Na najvećoj kongresnoj burzi u SAD-u predstavlja se i zagrebačka kongresna ponuda

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba
1/4
19.10.2023.
u 18:16

Kupci su informirani o svim najvažnijim novostima, novim hotelima, te planovima za sljedeće razdoblje, a IMEX America bio je i prilika za predstavljanje nove kongresne image brošure s presjekom kongresne ponude Zagreba u tiskanom i digitalnom obliku

Zagrebačka kongresna ponuda predstavlja se na najvećoj kongresnoj burzi u SAD-u - IMEX America, posvećenoj kongresima, incentive putovanjima i poslovnim događanjima. IMEX se održava od 17. do 19. listopada u hotelu Mandalay Bay u Las Vegasu, a prema riječima organizatora, ovogodišnje izdanje donijelo je povećanje za 20% u zakupljenom prostoru i 9% u broju štandova što ga čini najvećim do sada.

Nastup hrvatskih sudionika na burzi suorganizirale su turističke zajednice grada Zagreba i Dubrovnika čiji su predstavnici kongresnih odjela predstavljali kongresno-incentive ponudu svojih destinacija. Uz navedene predstavnike destinacija, svoju su ponudu na zajedničkom štandu predstavili hotelske kuće Maistra i Sun Gardens Dubrovnik, te specijalizirane agencije Ban Tours, Intours DMC i Katarina Line.

VEZANI ČLANCI: 

Uz održane brojne sastanke sa zainteresiranim kupcima iz SAD-a, Mexica, Brazila, Indije, Singapura i drugih zemalja, dominirao je interes za organizacijom različitih vrsta poslovnih događanja u Hrvatskoj te, posebno, poslovnim konferencijama u Zagrebu. Mnogi kupci su došli već prilično informirani o Hrvatskoj kao zemlji prekrasnih prirodnih ljepota i kulturne ponude.

Zanimala ih je dostupnost, broj izravnih letova prema Zagrebu, posebno iz glavnih hubova tijekom cijele godine, kao i ponuda kongresnih prostora, kako u hotelima, tako i u posebnim povijesnim ili nekonvencionalnim zdanjima. Jednako tako, zanimale su ih i nove ideje koje bi mogli uklopiti u organizaciji incentive putovanja, od različitih aktivnosti, posebnih razgleda grada, mogućnosti za izlete te gastronomija.

VEZANI ČLANCI: 

Kupci su informirani o svim najvažnijim novostima, novim hotelima, te planovima za sljedeće razdoblje, a IMEX America bio je i prilika za predstavljanje nove kongresne image brošure s presjekom kongresne ponude Zagreba u tiskanom i digitalnom obliku. Tijekom tri dana trajanja burze održava se više od 70.000 dogovorenih sastanaka između 4.000 kupaca i 3.400 izlagača. Pokazatelj je to oporavka ovog kompleksnog tržišta znatno ranije, nego što su mnogi predviđali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije