Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirno rješenje

Na intervenciju DORH-a Ingra vratila zgradu Klinike za tumore

Klinika za tumore (1)
Foto: Martina Popovčić/Pixsell
1/6
09.02.2012.
u 18:12

Zbog sukoba oko Klinike za tumore u studenome lani sukobili su se i zaštitari Ministarstva i Ingre

Zgrada Klinike za tumore u Ilici 197 u Zagrebu u srijedu je predana Ministarstvu zdravlja, izvijestili su iz Državnog odvjetništva. Odvjetništvo je bilo pozvano kako bi riješilo spor između Ministarstva i Ingre koja je odbijala vratiti zgradu. Podsjetimo, zbog sukoba oko Klinike za tumore u studenome lani sukobili su se zaštitari sukobljenih strana.

Državno odvjetništvo pokrenulo je zatim postupak mirnog rješenja spora, a nakon održanih sastanaka u Državnom odvjetništvu, kao i pisane korespondencije s Ingrom, iz tvrtke je 7. veljače stigao dopis o prihvaćanju prijedloga za mirno rješenje spora te je zgrada Klinike predana sljedeći dan Ministarstvu zdravlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije