Na Dolac, Utrinu i Jarun po domaći sir
Iz Udruge malih sirara kažu kako su njihovi proizvodi uvijek svježi te nema razloga da ih se ne jede i pri visokim temperaturama
Komentari 2
Od sira se nabira.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Hvala bogu, da ima domaće! Od kada smo u EU, naučio sam i Njemački, Engleski, Makedonski, Portugalski, najteže Mađarski!! Vrlo čudno! Inače u 5 koljenu, praprapra deda je bil Grof i župan Južne mađarske, sjeverne hrvatske, Podravine, Vojvodine sjeverne! Uopće mi ni jasno, kako je taj čovjek nesta iz povijesti Hrvata. Ima nešto u Mađarskoj! Tamo je i stolovao! U to vrijeme ovi naši plemenitaši su mu plaćali poreze! Ali domaće, je domaće!!!!