Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za zagreb

Mrsić kontra Bernardića: Vuče kola unazad i dijeli članove SDP-a

Mirando Mrsić osijek (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
25.09.2013.
u 10:18

– Nastavimo li putem kojim idemo već tri i pol godine, do izbora 2017. postat ćemo marginalna stranka, a to će biti veliki problem i na nacionalnim izborima, rekao je Mrsić.

– Jedan kandidat posljednjih dana zdušno citira Ivicu Račana i njegovu poznatu rečenicu: Vlast možemo izgubiti, ali obraz nikako. Taj kandidat radi potpuno suprotno, vuče kola SDP-a unazad i dijeli, svađa članove stranke i to nakon što je izgubio povjerenje Zagrepčanki i Zagrepčana, obrušio se Mirando Mrsić na tribini u Srednjacima na svog protukandidata i aktualnog predsjednika SDP-a Zagreb.

Ako nisi uz mene...

Mrsić je naveo kako je najveći problem u zadnje tri i pol godine to što se zahtijevala apsolutna poslušnost stranačkoj centrali u Praškoj ulici i što je kod najužeg vodstva prevladavao stav: “Ako nisi uz mene, onda si protiv mene.”

– Nastavimo li putem kojim idemo već tri i pol godine, do izbora 2017. postat ćemo marginalna stranka, a to će biti veliki problem i na nacionalnim izborima, rekao je Mrsić. 

Na tribini se moglo čuti i da se, otkako je počela unutarstranačka kampanja, članovima prijeti ako odu poslušati što neki od protukandidata sadašnjem predsjedniku ima za reći, pa čak i do toga da se pojedinim kandidatima za mjesne organizacije predbacuje etničko podrijetlo, izvijestili su iz Mrsićeva stožera

>>Bernardić predao 2000 potpisa za kandidaturu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije