Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro po bandiću

Milanović: Zagreb je u poslovnom smislu postao jedna rupa!

zoran milanović,izbori (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
16.04.2013.
u 20:48

Bandić je HDZ-ov kandidat, HDZ ne radi ništa da mu konkurira, no to je legitimno. On je kandidat i nogometnih menadžera i raznoraznih likova, a to je loše, kaže Milanović

Premijer Zoran Milanović u večerašnjem HTV-ovu Dnevniku plus ponovno se obrušio na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Milanović kaže da su lokalni izbori izuzetno važni za građane Zagreba i da SDP ima najboljeg kandidata ikada.

– Imamo dva bloka u Zagrebu, tog aktualnog gradonačelnika s kojim smo mi davno u SDP-u raskrižili, barem sam to napravio ja kao predsjednik stranke odmah na početku svoga mandata. Nažalost, to i dalje traje... A to nije dobro u gradu Zagrebu. Grad Zagreb je sve prije nego europski velegrad. To govorim kao političar, kao rođeni Zagrepčanin i kao predsjednik SDP-a, stranke koja zna da ne može zdravo za gotovo računati na glasove u Zagrebu i da mora ponuditi najbolje. Ono najbolje što SDP i Zagreb ima jest Rajko Ostojić, vjerojatno najbolji kandidat za gradonačelnika ikada. Njegova karijera nije samo besprijekorna, on ulijeva povjerenje u svakom pogledu. Ali u politici to vrlo  često nije sve i nije dovoljno, kao što ni argumenti nisu dovoljni pa se tako neke stvari koje su meni očite, kao što su mi bile očite 2007., a onda su postale očite i nekim drugim državnim organima, sada ljudima nisu očite. Ako ne uspijemo biti dovoljno jasni, razboriti, uvjerljivi i emotivni, ako se Rajko doslovno ne baci pod tramvaj da dokaže da želi taj posao, onda će biti teško. Da je puno kompetentniji u svakom pogledu od aktualnog gradonačelnika, da ima puno bolji pogled na život, nikoga ne treba uvjeravati – rekao je Milanović te zaključio: 

– Bandić je HDZ-ov kandidat, HDZ ne radi ništa da mu konkurira, no to je legitimno. On je kandidat i nogometnih menadžera i raznoraznih likova, a to je loše. To je društvena nepogoda. Dat ćemo sve od sebe da građane uvjerimo da je ovo jako važno za grad Zagreb. Grad Zagreb u poslovnom smislu postao je jedna rupa.

>> Milanović: Očekivali smo da ćemo pomesti pod s protivnicima, ali...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije