Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja plakatima

Milan Bandić plakatima posvadio GONG i DIP

bandić plakati (1)
Privatni album
16.05.2013.
u 08:50

– Gradonačelnik je prije izbora dodijelio 2,4 milijuna kuna raznim udrugama, među kojima je i KUD Prepuštovec

Iako je GONG nadležnim institucijama prijavio da je postavljanjem plakata za biciklijadu u Prepuštovcu na kojoj je i logo grada, ali i lik gradonačelnika Milana Bandića, prekršen Zakon o financiranju političkih aktivnosti, Gradsko izborno povjerenstvo na čelu sa sucem Županijskog suda Ivanom Turudićem suprotnog je mišljenja.

“U slučaju da je, kako je to objavljeno u dnevnim novinama, izradu plakata financirao KUD Prepuštovec, navedeni zakon nije prekršen”, stoji u priopćenju GIP-a.

GONG je gradonačelnika prijavio i zbog trošenja proračunskih zaliha.

– Gradonačelnik je prije izbora dodijelio 2,4 milijuna kuna raznim udrugama, među kojima je i KUD Prepuštovec. Taj novac može se koristiti samo u hitnim situacijama, a sada nije takva. Zbog toga postoji osnovana sumnja da se radi o kršenju zakona – kazao je Dragan Zelić iz GONG-a.

>>Obećao je da ga nećemo gledati, a \'vrišti\' s plakata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije