Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korona nema milosti

Loša vijest za klabere: Odgađa se otvorenje kluba Dva Osam, bivše Jabuke

Zagreb: Prosvjed protiv deložacije GK Jabuka
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.11.2021.
u 17:39

Datum otvaranja i objava programa se odgađa zbog epidemioloških mjera koje su objavljene u petak

Od skorog otvaranja Jabuke, kultnog kluba na Jabukovcu, odnosno njena pandana, novog kluba Dva Osam,  izgleda, opet ništa. Umjesto predstavljanja programa i objave datuma početka rada kluba, na Facebook stranicama kluba pojavila se obavijest o odgodi. 

"Nažalost, zbog nedavno donesenih i trenutno važećih epidemioloških mjera prisiljeni smo prethodno najavljenu najavu datuma otvorenja kluba DVA OSAM odgoditi do daljnjega. Otkrivanje programa kluba također će morati pričekati prikladniji trenutak", stoji u objavi. 

Podsjetimo, Jabuka, krovno mjesto svih zagrebačkih alternativaca zatvorena je lani, ironično, na sam Svjetski dan jabuka zbog spora tadašnjih koncesionara s Gradom. Novac za ulazak u klub sa svojim programom skupljali su posjetitelji Jabuke okupljeni u inicijativu Ne damo Jabuku, no prostor je preuzela tvrtka Pozitivan ritam čija se  objava programa i datuma otvorenja željno iščekuje. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schteff
08:14 09.11.2021.

tko su to KLABERI?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije