Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao u nesreći

Liječnici se bore za život 26-godišnjeg Velikogoričana

'gradska...zagreb...16.07.2007. trg marsala tita, sudar skutera i auto, hitna pomoc, motor,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
28.08.2013.
u 19:19

I.K. (26) u teškom je stanju hitno prevezen na zagrebačko Rebro, a kako se doznaje od liječnika zadobio je iznimno opasne ozlijede glave

Vozeći se golfom, 26. godišnji mladić zadobio je ozlijede opasne po život kada je na njega naletio teretnjak čiji se 32- godišnji vozač nije zaustavio na znak crvenog svjetla. Nesreća se dogodila jučer oko 13 sati na ulazu u Veliku Goricu na raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice Rudolfa Fizira.

Vozač teretnog automobila marke Ford Transit, osječkih registracijskih oznaka, vozio je iz smjera Zagreba, javlja portal kronikevg.com. Umjesto da je stao na semaforu, oduzeo je prednost mladiću koji se već našao u raskrižju kako bi skrenuo prema Gradićima. Automobil je skretao, ali jureći kamion bio je brži i došlo je do bočnog udara, kaže Ante Brkić, pomoćnik načelnika za promet velikogoričke policije.

I.K. (26) u teškom je stanju hitno prevezen na zagrebačko Rebro, a  kako se doznaje od liječnika zadobio je iznimno opasne ozlijede glave. Operiran je i trenutačno se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja neurokirurških bolesnika KBC-a Zagreb. Priključen je na aparate, a liječnici se i dalje bore za njegov život.

Vozači se često žale na regulaciju najprometnijeg raskrižja na ulazu u Veliku Goricu.

>> Pješak (53) poginuo u naletu automobila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije