Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezno prelazio prugu

Liječnici se bore za život dječaka na kojeg je naletjela lokomotiva

pruga
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.01.2017.
u 20:50

Ozlijeđeni maloljetnik prevezen je u KBC Sestre milosrdnice gdje su utvrdili da ima višestruki prijelom rebara i kralježaka

Dječak (14) teško je ozlijeđen nakon što je na njega naletjela lokomotiva bez vagona na zagrebačkom Črnomercu.

Maloljetnik je neoprezno preko pružnog prijelaza Sokolske ulice prelazio u petak u 20.20 sati. Polubranici su bili spušteni, ali je on svejedno krenuo preko pruge. Dječak je potrčao, ali nije uspio proći prije vlaka.

Šokirani strojovođa (56) počeo je kočiti, ali nije uspio izbjeći nalet na 14-godišnjaka. Odmah je izašao van i pozvao hitnu pomoć. Oni su ozlijeđenog maloljetnika prevezli u KBC Sestre milosrdnice gdje su utvrdili da ima višestruki prijelom rebara i kralježaka. Njegovo stanje još je uvijek nestabilno i liječnici se bore za njegov život. 

> > Vlak naletio na dječaka (14) u Zagrebu, teško je ozlijeđen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije