Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađi se na fotki

Kupnja na tržnici donijela joj 1000 kuna

Pronađi se na fotki
Foto: Jakov Novak
23.01.2014.
u 17:15

Nagradna akcija! Večernjakov leteći reporter jučer je bio u Prečkom i fotografirao građane

Uobičajena kupnja "špeceraja" na tržnici u Prečkom bila je sretna za još nepoznatu ženu s fotografije jer je baš nju Leteći reporter Večernjeg lista fotografirao i odabrao za sljedeću dobitnicu 1000 kuna na potrošačkoj kartici, a sve to u sklopu nagradne akcije Pronađi se na fotki.

Dobitnica s primjerkom Večernjaka u kojem je fotografija na kojoj je zaokružena treba doći u redakciju Večernjeg lista, Oreškovićeva 6 H/1 da bi preuzela svoju nagradu.

>>Nova dobitnica 1000 kuna iz – Samobora. Šetala je gradom

Komentara 1

MO
mojazemlja
22:40 24.01.2014.

Zbog ove nazovi nagrade..preko 100 000 penzića se prešetava po Jelačić placu u nadi da će ih netko "škljocnuti",da bi osvojili"hiljadarku".. Večernji je djelom kriv za ovaj prometni kolaps..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije