“Kralj” rudarske greblice zna je ispeći i žmirećki
Andrejas Nikl jedan je od rijetkih muškaraca svog kraja koji radi ovaj tradicionalni "tenki kolač"
Komentari 3
Hm, je. Super stvar za pojesti. U Prigorju inače, postoji još bolja stvar koja se zove tenka gibanica. Postupak pripreme i pečenja je isti, samo što kao dodatak dolazi sir pomiješan sa vrhnjem, pa kad se to sve zapeče, ne znaš što je bolje. Miris, okus, izgled ili gastronomski užitak. A jelo zaboravljeno, jer je bolji Mc chicken i pomes.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
kako sam usao u srednje godine zivota tako mi se sklonost prema izradi tradicionalne "domace" hrane iz dana u dan povecava i postaje kao still zivota, hobi. osobito mi je drago cuti da su nasi tradiconalni recepti zasticeni i ozivljenii putem ovakvih obrta koji cuvaju tradicionalne vrednote.