Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U humanitarne svrhe

Komičari pred publikom u 12-satnom stand-up maratonu

stand up
Daniel Kasap/PIXSELL
06.10.2011.
u 12:37

Prvi regionalni 12-satni stand-up komičarski maraton održat će se u podne 7. listopada u The Movie Pubu u Zagrebu.

Domaće komičarske snage udružit će se ovoga petka kako bi pokazale svoju humanu stranu te će 12 sati u nizu držati humanitarni stand-up komičarski nastup.

– Riječ je o prvom takvom maratonu u regiji, a svrha je prikupljanje sredstava za uređenje igrališta Doma za djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu – poručili su organizatori višesatnog nasmijavanja publike Udruga komičara Hrvatske.

Do sada se za naše "komičare s nogu" moglo čuti u sporadičnim nastupima, ali nikada oni nisu trajali dulje od nekoliko sati. Sada će biti prilika gledati ih neprekidno 12 sati u njihovim najboljim izdanjima ili dok, prema vlastitim riječima, ne popadaju s nogu, ocrtavaju komičari svoje pripreme za maraton.

Povod je za maraton humanitarne naravi jer će se u 12-satnom stand up nasmijavanju prikupljati sredstva za uređenje igrališta Doma za djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu. Na maratonu će nastupiti i Marina Orsag, Goran Furjan, Marko Petar Orešković, Krešimir Rich, dok je voditelj programa i organizator komičar Domagoj Pintarić.

Maraton je ujedno i početak sezone nastupa u klubu The Movie Pub u kojem će se odvijati redoviti nastupi svih komičara iz cijele regije.

Program počinje u podne u petak 7. listopada i trajat će do ponoći istog dana, tj. punih 12 sati. Ulaz je na maraton potpuno besplatan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije