Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija traži pomoć

Jeste li ga vidjeli? Poslovnice za otkup zlata opljačkao tri puta

Pljackas (1)
Foto: PU ZG
1/3
16.07.2013.
u 14:47

Jedno od razbojništava počinio je u prosincu prošle godine u Ulici Alberta Fortica, a u svibnju prošle i veljači ove godine pljačkao je u Ulici Ivane Brlić Mažuranić

Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg sumnjaju da je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao tri poslovnice za otkup plemenitih metala u Zagrebu. Jedno od razbojništava počinio je u prosincu prošle godine u Ulici Alberta Fortica, a u svibnju prošle i veljači ove godine pljačkao je u Ulici Ivane Brlić Mažuranić.

Muškarac ima između 35 i 45 godina, visok je oko 190 centimetara i jače je tjelesne građe. Okruglog je lica, tamnije puti i ima kratku smeđu kosu. Bio je odjeven u jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače te je imao crne Adidas tenisice.

Policija moli da im se oni koji imaju informacije o ovom muškarcu jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

>>Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog pljačkaša?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije