Posjetili smo najtoplija i najhladnija radna mjesta u Zagrebu!
Od svoje 23. godine u hladnjači radi i Tomislav Pavić, a sada ima već 36 godina staža.
Komentari 11
''Radnicima koji trenutačno uređuju Slavonsku aveniju, od City Centra One East do nadvožnjaka iznad Ul. grada Gospića, pomaže jedino – voda.'' - moš mislit, pa cestari bi prodali bubreg za rosnatu flašu pive u ovo doba godine..
Najteže je biti premijer. Zamislite, da bi zaštitio beton, mora nositi šljem!
Uvijek zaboravite na kuhare i kuharice u restoranima i kantinama koji rade pri ljetnim vrucinama na prosjecnoj temperaturi od 50-60 stupnjeva do 10 sati dnevno. Izmjereno,provjereno.
Nek posjete vozače tramvaja u starim tramvajima.
vatrena voda?
velika razlika u temperaturi izmedju klimatiziranog prostora i vanjskog zraka je sok? zasto? ako sam u kuci cijeli dan i ne izlazim, kak tijelo uopce moze iskusiti taj sok?
disu tu bauštelci koji po ljetu rade na ovim temperaturama a cestare vidimo sa flasama piva i po ladovnini non stop a to niste naveli.
ne samo da piju obilno. .nego pol dana prosjede i bauljaju okolo
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Na ovim radnim mjestima nema ni jedne zene. Nije li to diskriminacija ?