Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjeriti gdje se kopa u metropoli

Jedna od najprometnijih zagrebačkih ulica tijekom vikenda će biti zatvorena zbog radova

Zagreb: Na Zelenom valu radovi, posebna regulacija prometa i gužve
Patrik Macek/PIXSELL
19.08.2023.
u 07:00

Ljetni radovi odvijaju se u punom jeku, a evo na što trebate pripaziti tijekom vikenda i početkom idućeg tjedna

Od danas je za vozila zatvoren potez takozvanog Zelenog vala i to ona raskrižju Strossmayerovog trga, Hatzove ulice i Tomislavca. Rutom se, zbog radova na uređenju kolnika, neće moći prolaziti do ponedjeljka u 4 ujutro. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a u Gradu upozoravaju Zagrepčane namoguće poteškoće u prometu te mole za razumijevanje. Obilazni pravci za vrijeme radova su: 

· Ulica baruna Trenka – Strossmayerov trg (zapadna strana) – Trg N. Š. Zrinskog (zapadna strana) - Trg N. Š. Zrinskog (sjeverna strana) – Amruševa – Palmotićeva – P. Hatza

· Žerjavićeva – Trg P. Svačića (zapadna strana) – Kumičićeva – Mihanovićeva – Haulikova – Grgura Ninskog – kneza Branimira – Petrinjska – P. Hatza.

Također, za potrebe izvođenja radova revitalizacije vrelovoda koje izvodi HEP Toplinarstvo, Ulica Dragutina Golika na dijelu od Baštijanove do Vinkovačke od danas pa do ponedjeljka bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac:

· Dragutina Golika - Tomislavova – Zagorska - Selska – Baštijanova – Dragutina Golika i obratno.


>>VEZANI ČLANCI: 


A do ponedjeljka ne računajte ni na Zagrebačku cestu na dijelu od Medarske do kućnog broja 164a jer su u tijeku radovi na polaganju elektroenergetskih kablova koje izvodi HEP. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

· Zagrebačka cesta – Rudeška cesta – Jablanska cesta – Zagrebačka cesta.

Sezona radova na cestama u Zagrebu je u punom jeku pa se tako na izmjene u prometu i privremene regulacije možete pripremiti i idućeg tjedna. Zbog izvođenja radova na uređenja kolnika, dio južnog kolnika u Ulici kneza Branimira na dijelu od Štefanovečke do Osječke ulice, od utorka od 8 sati pa sve do 4. rujna biti zauzet, a promet će se odvijati po preostalom djelu.

>>VIDEO: Pelješki most im je donio nove goste, a cijene apartmana su im od 60 do 80 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije