Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na pet lokacija

Izbjegnite gužve: Gotove osobne iskaznice i putovnice podignite u subotu

Zagreb: PU zagrebačka u Ulici grada Vukovara
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
25.08.2023.
u 17:03

Subotom se neće zaprimati novi zahtjevi, napominju iz PU Zagrebačke, a gotovi dokumenti mogu se podići u prostorima Policijske uprave u Heinzelovoj, Vukovarskoj, Remetinečkom gaju, Novom Zagrebu te na Črnomercu

Izrađene osobne iskaznice i putovnice možete podignuti i sutra, od 7 do 14 sati, i to u Heinzelovoj 98, II. policijskoj postaji Zagreb na Črnomercu te VI. policijskoj postaji Novi Zagreb. 

U PU Zagrebačkoj na adresi Vukovarska 70, gotovi dokumenti moći će se podići od 7 do 12 sati, a izrađene osobne iskaznice moći će, od 7 do 14 sati, na adresi Remetinečki gaj 13, podići i strani državljani

VEZANI ČLANCI: 

Iz PU Zagrebačke napominju i kako se subotom neće zaprimati novi zahtjevi, a za podizanje gotovih dokumenata potrebno je priložiti potvrdu o podnijetom zahtjevu te staru osobnu iskaznicu/putovnicu/iskaznicu za stranca. 

Ako pak niste sigurni jesu li vaši dokumenti gotovi, možete provjeriti putem govornih automata: 

Za osobne iskaznice: 01/4563 602,

Za putovnice: 01/4563 601.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije