unutarstranački izbori

Izabrano novo predsjedništvo zagrebačkih Reformista

Zagreb: Konferencija za medije Reformista o izmjenama Zakona o kaznenom postupku
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.11.2021.
u 12:55

Ovim su izborima prethodili unutarstranački izbori Reformista po podružnicama u gradskim četvrtima Grada, kažu iz stranke.

Na redovnoj izbornoj skupštini gradske organizacije Narodne stranke – Reformisti izabrano je novo predsjedništvo te kandidatkinje i kandidati za Središnji odbor kao i za Regionalni savez Reformista.

"Ovim su izborima prethodili unutarstranački izbori Reformista po podružnicama u gradskim četvrtima Grada Zagreba. Svi prisutni imali su potvrde o cijepljenju protiv Covid 19 virusa", kažu iz stranke.

Novoizabrani predsjednik je Krešimir Komljenović, a potpredsjednici su Anita Velić Fabijanić i Željko Lekšić. Predsjednik Komljenović se obratio gradskim delegatima u velikoj dvorani središnjeg ureda Reformista i najavio aktivno sudjelovanje Reformista u zagrebačkoj političkoj areni. Na izbornoj skupštini bili su i predsjednik Reformista Radimir Čačić, kao i glavna tajnica Alenka Košiša Čičin-Šain. 

Komentara 1

NN
novo nenormalni
13:23 17.11.2021.

super, ovo je vrlo važna vijest za nadu u bolje sutra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije