Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova trgovačkog centra

Importanne Galleria uskoro bi trebala otvoriti svoja vrata

Importanne Galleria
Foto: PR FOTO
1/4
05.10.2017.
u 14:51

Radovi na obnovi unutrašnjosti Importannea počeli su u lipnju ove godine, a uskoro im se bliži kraj

Do studenoga ove godine popularni zagrebački trgovački centar Importanne Galleria trebao bi napokon ponovno otvoriti svoja vrata, ali u novom, potpuno preuređenom izdanju.

 

Radovi na obnovi unutrašnjosti Importannea počeli su u lipnju ove godine, a uskoro im se bliži kraj.

Novi koncept koji je primijenjen u obnovi Gallerije značajno je otvorio prostor, odnosno značajna je pozornost posvećena postizanju prozračne atmosfere i modernizaciji izgleda interijera. Nakon punih 20 godina Importanne Galleria će doživjeti prvi značajniji makeover, a to znači promjenu koncepta iz malog gradskog trgovačko-poslovnog centra u business centar s naglaskom na poslovno, modno i gastro odredište.

Ideja vlasnika je bila ponovno oživjeti lokaciju koja se naslanja na Iblerov trg, Martićevu i Vlašku ulicu i od tog dijela napraviti prepoznatljivu poslovnu zonu s kvalitetnim uredskim prostorima i trgovačkim sadržajima.

Importanne Galleria prepoznatljiva je i po garaži na 4 etaže, a obnovom centra uvest će se još napredniji parkirni sustav.

Najveću preobrazbu doživjet će etaža -1 koja će se oplemeniti novim CENTRO food court-om i a la carte restoranom s preko 100 sjedećih mjesta s raznovrsnom gastro ponudom te proširenjem dm trgovine na preko 500 m2.

 

 

 

Komentara 2

Avatar fuzzy
fuzzy
17:05 05.10.2017.

"...makeover..."?!? Kakav je to jezik? Kakve su to novine?

Avatar comandante
comandante
07:10 07.10.2017.

neka propadne.. prodavao je tada kvadrate po 5-10000 dm.. stambene i poslovne a kvadrate računao po kanadskim !!! standardima, sa zidovima, izvarao naivne rvate za tisuće kvadrata, nadogradio kat pa kasnije u banana državi i to legalizirao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije