Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebparking

Iako je parking pod snijegom, svejedno ga morate platiti!

zagreb, parking, snijeg (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
15.02.2012.
u 16:18

Iz Zagrebparkinga poručuju da nemaju sustav praćenja koja su parkirališta očišćena od snijega, a koja nisu

Djelatnici zimske službe Zagrebparkinga danju i noću čiste parkirališna mjesta u gradu, a prioritet dnevnih timova crvena je parkirališna zona. Iako mnogi Zagrepčani smatraju da parking na neočišćenom parkiralištu ne trebaju platiti, iz Zagrebparkinga poručuju da nemaju sustav praćenja koja parkirališta su očišćena od snijega, a koja nisu, stoga će kaznu platiti svaki vozač koji uredno nije platio mjesto na kojem je parkirao, upozorava direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta.

– Uvijek se može parkirati u ulicama koje su već očišćene – poručuje.

Dodaje da se trude riješiti problem snijega što prije pa uskoro neće ni biti mjesta koja nisu očišćena.

Komentara 44

Avatar nekakav
nekakav
16:40 15.02.2012.

marija antoaneta to nikad nije rekla, malo bolje prouči povijest. drugo, najljepše je svoj auto očistiti od snijega tako da ga \'spustiš\' na parkrialište. na tvoje mejsto odmah se netko drugi parkira.. i kako da se očisti parking? nikako. nekad, kad parkirališta nisu bila pod naplatom, al nije ni bilo tolko automobila, svaki vlasnik auta je sam čistio snijeg na parkingu, za svoj auto. i kolko se ja sjećam, bilo je teških svađa sa susjedima kad su se parkirali na \'tuđe\' očišćeno mjesto. kako da zg parking očisti parkirališta kad su stalno puna automobila?! ajde, kao da tvoja majka trebna oprati tanjur, iz kojeg cijeli dan stalno netk oejde, samo se juha/varivo ubacuje...

TA
Takaros
16:50 15.02.2012.

uistinu je problem očistiti parkirališta zbog parkiranih automobila. moj se parking naplaćuje, ja sam ko zadnji idiot čistila nekoliko dana za redom. ali ne zbog parkinga nego da mogu izaći s parkirnog mjesta. puno susjeda nije ni čistilo, nego bi se uparkiralo na moje očišćeno mjesto. neki ne miču auto sad već danima i ti me više nerviraju nego oni koji se ubacuju na tuđa očiščena mjesta. ne znam kako riješiti problem, ali mislim da se parking ne bi smio naplaćivati sve dok sva parking mjesta ne budu čista.

NE
nepotrebni
16:36 15.02.2012.

Toga nema nigdje. Odmah da kazem da nisu ni jedno svoje prakiraliste ocistili. I svake godine dolaze kad se uvjere da vise snijega nema, znaci eventualno ako dodju tjedan dana kasnije. Bezobrazno naplacuju kaznu za prakinge pod snijegom, kazu ti ako ti smeta snijeg nadi onaj parking gdje ga nema - u stilu Marije Antoanete, ako nemate kruha jedite kolace. Jadno da jadnije ne moze..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije