Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svetice za sve

“I dalje skupljamo potpise i nosimo ih na sjednicu Gradske skupštine”

Svetice za sve
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
20.01.2014.
u 08:17

Građane podupire stranka Za Grad koja će u srijedu održati tribinu “Spasimo Svetice” u Chromosovu tornju u Heinzelovoj

Dvjestotinjak građana okupljenih u inicijativi “Svetice za sve” prosvjedovalo je ispred upravne zgrade Športsko-rekreacijskg centra Svetice. Žele zaštititi centar pa su dosad skupili tri tisuće online potpisa preko Facebook stranice Svetice Workout i još oko tisuću na papiru. Za tjedan-dva, poručuju, organizirat će prikupljanje potpisa na Trgu bana Jelačića te uz ŠRC Svetice.

– Peticiju ćemo odnijeti na sjednicu Gradske skupštine i predati je vijećnicima kada o toj temi budu raspravljali. Natječaj za koncesiju još traje, a već se zna da će ga dobiti HNS i Atletski savez Dinamo. Sve je odlučeno unaprijed – rekao je Darko Stošić. Stranka Za Grad poziva na tribinu “Spasimo Svetice” koja će se održati u srijedu u Chromosovu tornju.

>>Nije sve gotovo, na Sveticama i dalje peticija protiv kampa HNS-a

Komentara 3

PO
podravec
14:36 20.01.2014.

Ima grad u kasi minus od samo oko 6 milijarda. Skoro 50 % vode iscuri iz trulih vodovodnih cijevi. ..... Ali koga briga za to. Kamp za prosječne loptošutaće je životno pitanje a i sramota je da ga nemamo. Jaemamo. Ja stvarno ne mogu spavati od straha da će ova inicijativa biti uspješna.

ĆA
ćaćaća
10:41 20.01.2014.

da partija gradi ovi ne bi smjeli zucnuti..

DU
Deleted user
11:39 20.01.2014.

Svetice treba izgraditi u pravi sportski centar , jer Zagreb to zaslužuje , a ovo što hoće trčkarati samo tristo metara dalje imaju Maksimir ,pa mogu trčati po prirodi do mile volje . Zagreb je jedina metropola u Evropi a nema ni stadion ni sportski kamp ni pravi sportski centar . Zar to nije sramota ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije