Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaklada ana rukavina

Humanitarni Koncert za život u Lisinskom

Koncert za život
Pixsell
05.04.2013.
u 10:31

– Ono što predstavlja apsolutni vrhunac našeg rada jest 25 transplantacija donora iz hrvatskog Registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu – poručuju iz Zaklade Ana Rukavina

Tradicionalni “Koncert za život” u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina održava se večeras u KD-u Lisinski od 20 sati.

Koncert se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, a na programu je Salsa filarmonica pod dirigiranjem maestra Alana Bjelinskog i uz pomoć vrhunskih glazbenika Ricarda Luquea i Olvida Ruiza Castellanosa. Ulaznice za koncert stoje 50 kuna, a sav novac ide za rad Zaklade Ana Rukavina.

Dosad je u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisan 37.831 građanin.

– Ono što predstavlja apsolutni vrhunac našeg rada jest 25 transplantacija donora iz hrvatskog Registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu – poručuju iz Zaklade Ana Rukavina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije