Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možemo pomoći!

Horvatinčić poziva u akciju: 'Na špicu za ravnicu' u subotu

Tomo Horvatinčić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
23.05.2014.
u 21:57

Zagrebački poduzetnik poziva da se u subotu od 10 sati doše na Cvjetni trg i donese bilo što s popisa potrebno za pomoć unesrećenima od poplava u Slavoniji

Dragi prijatelji, ostavite sve i uključite se u akciju "Na špicu za ravnicu" - apel je kojega je poznati zagrebački poduzetnik Tomo Horvatinčić danas uputio sms-om svima u svom adresaru.

Poruka se odonda širi, a za nadati se da će i odziv na akciji biti velik, obzirom i na broj ljudi koji subotom znaju biti na popularnoj "špici". Naime, u poruci stoji da se ima doći u subotu od 10 do 15 sati na Cvjetni trg, pred Horvatinčićev Centar Cvjetni i da se donese bilo što s popisa Crvenog križa za pomoć unesrećenima u poplavama u Slavoniji.

Ubacite stvari u kamion koji ide ravno sa špice u Slavoniju. Budi sretan i veseli se što možeš pomoći! Vidimo se u subotu. Popis potrebnih stvari: odjeća (donje rublje, čarape, ženske i muške trenirke), papuče, pelene, vlažne maramice, voda, dezinfekcijska i sredstva za čišćenje, metle, lopate, vreće za smeće, rukavice...

Naši prijatelji ostali su bez svega, ali imaju nas koji možemo pomoći! - stoji u Horvatinčićevoj poruci, uz molbu da je se dijeli dalje.

>>Pokažite solidarnost! Evo kako pomoći poplavljenoj Slavoniji

Komentara 23

US
USA
09:50 24.05.2014.

Izgubio si kredibilitet kao covjek. U mojoj drzavi da si najbogatiji bi vec odavno sluzio kaznu zatvora, pa bi sljedeci put razmisljao dok vozis gliser, hoce li ti oci biti na curinoj guzici ili na horizontu.

DA
davos24
07:12 24.05.2014.

Ti frende trebaš u zatvor radi nekoliko ubojstava a humanitarke tek zadnje dolaze na red

DU
Deleted user
07:35 24.05.2014.

zasto se po ovim novinama reklamira ubojica????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije