Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEŠKOĆE ZBOG NEVREMENA

HEP: Obustavljena isporuka tople vode Novom Zagrebu i istočnom dijelu grada

Zagreb: Novo nevrijeme napravilo novu štetu, u Voćarskoj ulici palo stablo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
22.07.2023.
u 13:19

Iz HEP-Toplinarstva procjenjuju kako bi, po trenutnom stanju na terenu, opskrba toplom vodom trebala biti uspostavljena sutra tijekom dana

HEP-Toplinarstvo obavijestilo je u subotu kako je zbog tehničkih poteškoća u proizvodnom postrojenju TE-TO Zagreb, nastalih uslijed jučerašnjeg nevremena, u jutarnjim satima obustavljena isporuka tople vode krajnjim kupcima u Novom Zagrebu te u naseljima u istočnom dijelu grada. Isporuka tople vode obustavljena je i u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Ferenščica, Dubrava, Donji grad, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik i Cvjetno.

Ističu da je uslijed kvara na proizvodnom postrojenju došlo i do nekoliko puknuća na vrelovodnoj mreži, kao posljedica nevremena. Nakon što se uspostavi rad proizvodnog postrojenja, moći će se utvrditi točan broj i lokacije puknuća vrelovoda te pristupiti sanaciji, stoji u priopćenju.

VEZANI ČLANCI:

Radnici HEP Proizvodnje i HEP-Toplinarstva su na terenu kako bi se kvar i puknuća što prije sanirali.

Iz HEP-Toplinarstva procjenjuju kako bi, po trenutnom stanju na terenu, opskrba toplom vodom trebala biti uspostavljena sutra tijekom dana. Krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje dok se šteta ne sanira.

VIDEO Ilica ponovo poplavljena: Automobili se bore s vodom, hitne službe žure na intervencije

Komentara 1

SE
SedmiElement
13:53 22.07.2023.

?? Dio NZgb ionak nema tople vode od 19.07... pa tako opet tri tjedna...... nevezano za nevrijeme.. biti precizni u izvještavanju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije