Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukopi

Groblje u Kušancu otvara se za 18 mjeseci

groblje, bjelovar (1)
Damir Špehar/PIXSELL
09.02.2011.
u 16:02

Grad Velika Gorica do sada je uložio 2,5 milijuna kuna. Ove godine podići će se kredit kako bi se radovi na groblju nastavili

Radnici VG Komunalca prekjučer su nastavili radove na groblju Kušanec. Rok da dovrše parkiralište, pristup groblju, stazu uz ogradu, oborinske kanale te crpnu stanicu je 70 dana. Za taj će posao zaraditi više od dva milijuna kuna proračunskog novca.

Grad Velika Gorica do sada je u novo groblje uložio oko 2,5 milijuna kuna. Da je riječ o vrtoglavoj investiciji svjedoči i činjenica da će se Grad ove godine i kreditno zadužiti kako bi osigurao 7,4 milijuna kuna za daljnje radove. Kada će podići kredit, gradonačelnik Dražen Barišić još ne zna – kako kažu iz Grada, bit će to uskoro! Građani čiji novac odlazi na gradnju novog groblja kažu da je što raniji dovršetak neizmjerno bitan jer je na postojećim gradskim grobljima ostalo još ukopnih mjesta za 18 mjeseci. No, ulaganje i radovi idu prilično sporo.

Na njemu je posljednjih godina uređen tek dio trajne ograde, sustavi odvodnje, te su sagrađene dvije građevine koje služe za prihvat oborinskih voda. Gradonačelnik Barišić poručuje - panike nema, Velikogoričani će nakon desetljeća čekanja dobiti novo groblje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije