Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob oko proračuna

Gradonačelnik Barišić: Ivan Šuker blokira Grad Veliku Goricu

'10.03.2012., Velikogoricka 10b, Staro Cice - U lokalu Phoenix odrzana je izborna skupstina HDZ-a Velike Gorice. Drazen Barisic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
07.12.2012.
u 09:28

– Grad ima novca na računu, ostvaren je višak prihoda u odnosu na plan, ali Ivanu Šukeru to ne odgovara, tvrdi

– Ivan Šuker blokira Grad Veliku Goricu – prvi je to put izgovorio gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić potvrdivši i jasno definiravši višemjesečni sukob unutar svoje stranke (HDZ). Povod njegovoj izjavi neprihvaćanje je rebalansa proračuna za 2012. godinu na nedavnoj održanoj sjednici Gradskog vijeća.

– Po njegovom naputku vijećnici HDZ-a nisu prihvatili rebalans proračuna koji anulira manjak iz prethodnih godina – jasan je Barišić. Tvrdi da je politička igra na čelu s Šukerom u pitanje dovela isplatu pomoći socijalno ugroženim obiteljima, priključenje na komunalnu infrastrukturu braniteljima, ali i ono važnije – opskrbu energentima u školama i vrtićima te društvenim domovima. Ipak poručuje da će Grad drugim modelom pronaći način da osigura normalno funkcioniranje i škola i vrtića.

– Svojim stavom vijećnici su dokazali da se svrstavaju u „viši red“. Oni su nedodirljivi, a građani su nebitni! Ponavljam – Grad ima novaca na računu, ostvaren je višak prihoda u odnosu na plan, ali Ivanu Šukeru to ne odgovara, kao što mu ne odgovara ni razvoj poduzetničke zone Rakitovec za koju imamo pisma namjere investitora – zaključio je Barišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije