Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Gradonačelnik Bandić večeras otvara Bundekfest

Rujanfest 2010. (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.09.2012.
u 11:14

– Bundekfest je jesenski zagrebački sajm sa zagrebačkim štihom i pomakom prema dobroj glazbi − rekao je gradonačelnik Milan Bandić

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić otvorit će Zagrebački jesenski festival Bundekfest danas u 20.30 sati na Bundeku (središnji šator). Nakon što se "posvadio" s organizatorima Rujanfesta koji su sve do ove godine uz novozagrebačko jezero održavali popularnu jesensku manifestaciju, uz naplatu ulaznica, prvi čovjek Zagreba napravio je svoju i građanima ponudio besplatan ulaz.

Bundekfest, glazbeno-scenska i gastronomska manifestacija, održavat će se do 30. rujna u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb.

Cijeli motiv za ovakav rasplet  gradonačelnik Bandić pravdao je riječima: "Neće više biti cajki na Bundeku".

– Bundekfest je jesenski zagrebački sajam sa zagrebačkim štihom i pomakom prema dobroj glazbi − rekao je gradonačelnik Milan Bandić najavljujući "svoj" glazbeni festival na Bundeku, dok se Rujanfest već lagano privodi kraju na lokaciji pokraj zaprešićkog trgovačkog centra Westgatea.

U deset dana na Bundeku će nastupati Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jinxi, Mostar Sevdah Reunion, Bolesna braća, Belfast Food, Hari Rončević, Franka Batelić, Željko Samardžić, Gazde, klapa Maslina i Đani Stipaničev.

Komentara 3

KE
Kera
12:51 21.09.2012.

Sve ćemo mi to nakraju platit,plus toga program je koma.

VE
vekica
21:56 21.09.2012.

Zašto kritika? Kaj fali izvođačima? A još ja i besplatno i blizu gradu.

KE
Kera
23:26 21.09.2012.

Hari Rončević,Franka Batelić, Željko Samardžić ?????jjesili ti bila na ovom Rujanfestu?trenutno?........Besplatno??Ti ćeš na Rujanfestu platit ulaz za samo taj dan koji želiš.Za Bandićfest plaćaš svih deset dana bila ti ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije