Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve palo u vodu

Građani Kajzerice bijesni, još ništa od obećanog vrtića i škole

kajzerica
Sanjin Strukić/PIXSELL
12.04.2012.
u 12:00

Na Kajzerici živi oko 5 tisuća stanara, a u tri peticije koje su proveli posljednjih godina skupili su više od tisuću potpisa.

– Jedno veliko ništa! – tako građani Kajzerice, koji se već godinama bore za gradnju škole i vrtića u svom kvartu, nazivaju obećanja gradske vlasti. Naime, još u rujnu potpisali su posljednju peticiju, na koju su svoje ime i prezime stavili pročelnik Ureda za obrazovanje Ivica Lovrić te predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb – Istok Jadranko Baturić, no rješenje problema još uvijek se ne nazire. Očajni zbog, kako kažu, lažnih obećanja, traže konačan odgovor, a prijete i izdvajanjem Kajzerice kao lokalne samouprave neovisne o Zagrebu.

– Neka nam već jednom kažu što će napraviti. Projekt je izrađen još 2009. godine, potpisali smo tri peticije, skupili više od tisuću potpisa, no ništa se nije poduzelo. Tražit ćemo da se izdvojimo iz grada i sami nešto poduzeti – kazao je Ognjen Golubić, roditelj i član građanske inicijative \"Zakaj? Za Kajzericu\".

Iz Gradskog ureda za izgradnju poručili su da od gradnje ove godine nema ništa te da će ona biti moguća tek 2013. godine.

– Radi se potrebna projektna dokumentacija i rješavaju imovinsko-pravni odnosi. Ako bude novca, škola i vrtić će se graditi tek sljedeće godine – kazao je pročelnik Ureda za izgradnju Davor Jelavić

Ključne riječi

Komentara 5

MI
Milkica
12:39 12.04.2012.

Prvo Cvjetni, onda vrtići. Prosim fino, znaju se prioriteti. Nego, čisto usput... postoji li kod nas u državnim službama institucija sistematskog pregleda? Ako postoji, kako Bandić prođe taj sistematski? Hm... možda nema razgovora sa psihologom. Ali i liječnik opće prakse morao bi primijetiti da spomenuti pati od preko nekoliko psihičkih poremećaja. Da mu barem daju da riješi test inteligencije.

TW
Tex_Willer
13:26 12.04.2012.

Tako je Bandiću lopove!!! prov mamiću i horvatinčiću po 30 milja svakome, pa onda fontanice ispred sveučilišne knjižnice, pa malo milijuna za ležeće policajce, a djecu ko šljivi. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TW
Tex_Willer
13:31 12.04.2012.

i ti Jelaviću - prokl** bio!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije