Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Grad daje u najam još 57 stanova u Sopnici Jelkovec

sopnica
arhiva VL
13.09.2012.
u 08:00

265 eura prosječna je cijena najma troipolsobnog stana. Nudi se i 9 četverosobnih, 9 trosobnih, 6 dvoipolsobnih, 9 dvosobnih i 2 jednoipolsobna stana

Još 57 stanara uskoro bi trebalo riješiti svoje stambeno pitanje i useliti se u prazne stanove u naselju Sopnica Jelkovec. Riječ je o najmu gradskih stanova po najnižim cijenama na tržištu, a za sve zainteresirane natječaj je otvoren još 15 dana. Najviše je troipolsobnih stanova, njih čak 22,  za čiji je najam potrebno izdvojiti prosječno 265 eura mjesečno.

– To su većinom stanovi veće kvadrature za koje dosad nije bilo zainteresiranih. Dobili smo dosta upita pa smo odlučili ponoviti natječaj – kazao je Miodrag Demo, predsjednik gradskog Povjerenstva za dodjelu najamnih stanova. Dodao je kako je model iznajmljivanja stanova jako uspješan, da se ugovor potpisuje na pet godina. Pravo za predaju molbe za najam imaju svi koji imaju prebivalište u Zagrebu, a nemaju u vlasništvu nekretninu na području Hrvatske. U obzir se uzimaju i prihodi pa tako osoba mora biti zaposlena s urednim primanjima, a kao dokaz mora pružiti i ugovor kojim dokazuje svoje podstanarstvo.

Mjesečna najamnina za stanove do 60 kvadrata iznosi 80 eura plus 2 eura po kvadratu. Za stan od 60 do 100 kvadrata najam je 115 eura plus 1,75 po kvadratu, a za veće od 100 kvadrata najam je 135 eura plus 1,5 eura po kvadratu.

Ključne riječi

Komentara 5

ZD
zg.dezire
10:26 13.09.2012.

Pa da se daje i duplo jeftinije interes bi bio isti... Neka se menađeri u holdingu potaju zakaj...ako su imalo pametni odgovor znaju...ali ako su imalo pametni ??? Jesu li ??????

CH
chemica
10:57 13.09.2012.

A bog te mazo ako mi je ovdje više šta jasno. Prvo Bandić poruči purgerčićima da ako im je u Zagrebu preskupo, mogu se odseliti u Zagorje, a sada najsiromašnijima dijeli stanove. Nije li jednostavnije ( i jeftinije) da odu u..."Zagorje"? Ne, bit će da su izbori blizu pa će drug iz opštenarodne odbrane da bidne malo normalan i pazi što govori. Bar tih nekoliko mjeseci.

DE
detour
10:58 13.09.2012.

naselje se vec 2 godine zove Novi Jelkovec, a ne Sopnica Jelkovec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije