Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez veće štete

Gorjelo nisko raslinje iznad tunela u Gračanima

požar uz prugu Rijeka Zagreb (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
17.08.2012.
u 22:52

Uzrok požara još nije poznat, a policija će provesti očevid čim to bude moguće

Požar koji je oko 20 sati i 30 minuta planuo iznad tunela u Gračanima, prema staroj stanici žičare za Sljeme, stavljen je pod kontrolu i nema opasnosti za naselje ni zaštićenu park šumu. Na mjesto požara ubrzo su stigla dvoja vatrogasna kola iz dobrovoljnih vatrogasnih društava te jedna kola iz javne gradske vatrogasne postrojbe, ukupno 11 ljudi.

- Riječ je o požaru niskog raslinja, a sreća je da nema vjetra i da je riječ o bjelogoričnoj šumi pa se požar nije brzo širio te nema ni veće materijalne štete - kazali su nam dežurni vatrogasci. Do 22 sata požar je ugašen, ukupno oko 600 kvadratnih metara, a jedna vatrogasna kola ostala su ga nadzirati ukoliko se ponovno zažari. Uzrok požara još nije poznat, a policija će provesti očevid čim to bude moguće.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nibru
20:54 18.08.2012.

gdje ce biti komentiran kad ga ubacujete umjesto pitanje bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije