Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva na stanici

Gdje je bus? Teretnjak odnio retrovizor ZET-ove linije 109

zet (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
04.03.2013.
u 09:02

Autobusi s terminala Črnomerec te iz Dugava u drugom smjeru polaze svakih osam minuta pa duža čekanja u ZET-u ne očekuju.

Gdje je taj autobus? Pitali su se jutros Zagrepčani koji se voze na ZET-ovom linijom 109, jednom od najfrekventnijih u gradu. Na autobusnom stajalištu na križanju Selske i Ozaljske skupio se već popričličan broj građana, no vozila nije bilo. 

Kako doznajemo u ZET-u, došlo je do manjeg poremećaja u voznom redu jer je teretno vozilo na tom križanju orkznulo \"109-ku\". 

Stradao je samo retrovizor, no čeka se policijski očevid. 

Autobusi s terminala Črnomerec te iz Dugava u drugom smjeru polaze svakih osam minuta pa duža čekanja u ZET-u ne očekuju. 

>>ZET u zadnji tren promijenio trasu tramvaja 10 i zbunio putnike

Komentara 1

KR
kreont
10:05 04.03.2013.

Koliko je ono novaca potrošena za info stupove ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije