Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životinjska idila

FOTO, VIDEO Još stignete u zagrebački Zoo uživati u programu ZekoEko

Zagreb: Životinje se osladile pisanicama u sklopu tradicionalnog programa "Zekanje u Zoo vrtu"
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/12
18.04.2022.
u 13:48

Paralelno s programom Zeko Eko, u Zoo vrtu je održano i tradicionalno Zekanje u sklopu kojega su popularni stanovnici zoo vrta dobili pisanice

Petu godinu za redom, Portal Wish.hr i Wishmama.hr organiziraju ZekoEko, edukativno i zabavno događanje za djecu na uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Tako će i ove godine do 19 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko.

Projekt ZekoEko istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak zaigrati čak četiri eko edukativne kazališne predstave, ZekoEko interaktivne radionice koje klinci obožavaju, a nastupiti će brojni i brojni izvođači i zabavlječi, dječji zborovi i plesne skupine.

Poseban je naglasak ove godine na Abecedi njege jer će liječnice govoriti o eko proizvodima koje trebaju trudnicama i bebama za njihovu njegu. Sjajna će biti i dječja kreativna radionica Zasadi mini vrt u svom domu - presađivanje sadnica u posudice, koje će djeca ponijeti doma i nastaviti se brinuti o njima. I to nije sve. Za male meštre u kuhinji tu su čak dva Kulinarska show-a - Wish mama i Mini Chef kuhaju - kao i atraktivna modna revija Miss4Miss. I šećer na kraju - jer zaplesat će svi u Dječjem disku ZekoEko!

Događanje prati i humanitarna aktivacija, ove godine za djecu Ukrajine, jer ZekoEko zna kome sada treba najviše ljubavi i pažnje.

Paralelno s programom Zeko Eko, u Zoo vrtu je održano i tradicionalno Zekanje u sklopu kojega su popularni stanovnici zoo vrta dobili pisanice. kako su se lavovi, merkati i druge životinje snašle s pisanicama, možete pogledati u našoj galeriji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije