Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI GRADONAČELNIK

FOTO Obilježena treća godišnjica Bandićeve smrti: Udovica i kćer ostavile dirljivu poruku na grobu

Zagreb: Treća obljetnica smrti Milana Bandića
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/12
28.02.2024.
u 22:04

Među vijencima koji su tako ove srijede osvanuli bili su i od zaposlenika Holdinga, studenata iz Međugorja, kao i više obitelji koji su bili u prisnim odnosima s bivšim gradonačelnikom

Danas je na zagrebačkom groblju Mirogoj obilježena već treća godišnjica smrti dugogodišnjeg gradonačelnika Milana Bandića. Njegovu smrt obilježili su i iz stranke koju je on osnovao, Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, tijekom čega su i kritizirali trenutnu gradsku vlast jer ''ne postoji politička volja da se riješi pitanje njegovog grobnog mjesta''. 

Među vijencima koji su tako ove srijede osvanuli bili su i od zaposlenika Holdinga, studenata iz Međugorja, kao i više obitelji koji su bili u prisnim odnosima s bivšim gradonačelnikom. Svoj vijenac ostavile su i kćer i supruga Milana, AnaMarija i Vesna, uz dirljivu posvetu. 

- Hvala na beskrajnoj ljubavi i dobroti, tvoji Vesna i Ana-Marija, prenosi Showbuzz.dnevnik.hr.

Inače, Vesna je završila primijenjenu umjetnost, a Milana je upoznala na plesnjaku. Došla je pod povećalo javnosti kada se saznalo da je gotovinom kupila stan na Trgu Petra Petretića, koji je  u vlasništvu njihove kćeri Ane-Marije. Nekretnina je to od 68,52 četvornih metara, koštala je 854 tisuće kuna, a Bandićeva ju je supruga za 1474 eura po kvadratu “upecala” kod obiteljskih prijatelja Željka i Dragice Šelendić. 

Zagreb: Treća obljetnica smrti Milana Bandića
1/12

Kćer Ana-Marija Bandić inače nije često istupala u javnosti, osim 2009. kada je rekla kako joj očeva kandidatura ''teško pada''. Nakon završenog MIOC-a, Ana-Marija je studirala medicinu tri godine, nakon čega je shvatila da liječnica ipak ne želi biti. Upisala je zato Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF), Matematički odsjek, smjer statistika. S fakultetom je bila gotova 2012., a iste se godine zaposlila u informatičkoj firmi Combis kao softverski inženjer. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 13

AB
abokatstir
00:59 29.02.2024.

Grob Bandića treba maknuti sa tog mjesta, da si ne bi i neki senfovi umislili da će tamo završiti, kojima je mjesto na Jakuševcu

VG
Vgboy
05:43 29.02.2024.

Tri godine je prošlo,a nisam čuo da su objavili službeni izvještaj o mjestu i uzroku smrti,kaj institucije ne rade svoj posao?

Avatar zoster1
zoster1
02:43 29.02.2024.

Vuče on nas čak i iz groba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije