Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-proslava

FOTO I Bandić došao na proslavu drugog rođendana Arena Centra

milan bandić,arena centar (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
Autor
Mateja Šobak/VLM
03.11.2012.
u 13:38

Posjetitelje večeras u 20 sati očekuje i besplatan koncert megapopularne Colonije

Uz brojne popuste, koncerte i događanja Arena Centar će danas i sutra proslaviti svoj drugi rođendan.

- U ove dvije godine stekli smo povjerenje brojnih kupaca, a posebno nam je drago što bi čak 80 posto njih svojim prijateljima upravo Arenu preporučilo kao najbolju šoping destinaciju - poručili su iz Arena centra.

Obilježavanju rođendana prisustvovao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je istaknuo kako mu je drago što je Arena postala draga destinacija mnogim Zagrepčanima.

- Prije dvije godine ovdje je podijeljeno 2 tisuće radnih knjižica. Izgleda da je dijete Arena dobro prohodalo, a sada joj želim i dobro odrastanje - rekao je gradonačelnik.

Tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana u Arena Centru trgovine će nuditi rođendanske popuste, a posjetitelje večeras u 20 sati očekuje i besplatan koncert popularne Colonije.

>> Arena Centar iščekuje petmilijuntog posjetitelja

Ključne riječi

Komentara 5

AN
ankicascreiber
14:51 03.11.2012.

naravno da je dosao na otvorenje Arena centra! Pa niste valjda mislili da ce Bandic doci posjetiti znastvenike na Ruderu, ili HIMu, ili IFSu?

PA
paper2cuts
16:30 04.11.2012.

a tko je teta u zelenom ?

VI
Vito
07:40 05.11.2012.

Posjetitelje večeras u 20 sati očekuje i besplatan koncert megapopularne Colonije Tko plaća tu kolonizatoricu? milanče? Ili stanovnici Zagreba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije