Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krstio defibrilator

FOTO Bandić reanimirao 'čovjeka' koji je imao srčani udar

defibrilator (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
06.02.2013.
u 13:56

Mobilne defibrilatore postavit će diljem grada kako bi se na mjestu događaja moglo pomoći osobi koja doživi srčani arest.

Prvi mobilni defibrilator u Zagrebu imao je priliku aktivirati gradonačelnik Milan Bandić. Defibrilator je postavljen u ljekarni na Trgu bana Jelačića. 

Mobilne defibrilatore postavit će diljem grada kako bi se na mjestu događaja moglo pomoći osobi koja doživi srčani arest. 

Zagreb se ovim projektom konačno priključio listi europskih gradova koji su na frekventna okupljališta postavili automatske vanjske defibrilatore za hitnu reanimaciju. 

>>I defibrilatori na ulicama privlače turiste u grad

Komentara 4

CY
cycla
14:44 06.02.2013.

Bravo!!!

OB
-obrisani-
17:47 06.02.2013.

Glupost u rangu fontana.

DE
demokršćanin
22:17 06.02.2013.

KAKO KORISTITI defibrilatore? Ja sam to shvatio ovako.Kada nekome pozlije ( a čini se da se nije napio u šatoru na Jelcu) zovem Bandića koji će me uputiti kako koristiti napravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije