Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret 198. izdanju

VIDEO Fašnik stigao u Maksimir: Sraka, Fiškal i Princ posjetili i stanovnike zagrebačkog ZOO-a

Zagreb: Fašnik je stigao u zagrebački zoološki vrt
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/16
01.02.2024.
u 12:28

S predstavnicima Samoborskog fašnika dogovorili smo nastavak tradicionalne suradnje. Naši će edukatori u Samoboru voditi zanimljive kreativne radionice izrade maski nadahnutih životinjskim svijetom tijekom vikenda 3. i 4. te 10. i 11. veljače, kažu iz ZOO-a.

"Od mamuta do robota", tema je ovogodišnjeg, 198. izdanja Samoborskog fašnika, a iako tijekom jučerašnjeg posjeta zagrebačkom Zoološkom vrtu Sraka, Fiškal i Princ, nisu našli ni mamute ni robote, iskoristili su priliku te istaknuli da su u Samobor, od sutra pa sve do 13. veljače, dobrodošla i pernata, ljuskava i krznata bića. "Važno je samo da stižu u dobrom raspoloženju!". 

– S predstavnicima Samoborskog fašnika dogovorili smo nastavak tradicionalne suradnje. Naši će edukatori u Samoboru voditi zanimljive kreativne radionice izrade maski nadahnutih životinjskim svijetom tijekom vikenda 3. i 4. te 10. i 11. veljače. Najbolje u Srakotrku, Fašničkoj utrci te natjecanju za najbolju obiteljsku masku nagradit ćemo našim ulaznicama – kažu iz ZOO-a. A kutak u kojem će se izrađivati maske bit će u blizini Pučkog otvorenog učilišta Samobor od 10 do 15 sati. 

VEZANI ČLANCI: 

Nastavlja se i tradicija nagrađivanja najboljih životinjskih maski, a sve što trebate napraviti jest posjetiti Samoborski fašnik, fotografirati sebe ili člana svoje obitelji u kostimu životinje te ju objaviti u komentaru ispod objave koja će osvanuti na Facebook profilu Zoološkog vrta. Autor pobjedničke fotografije osvojit će godišnju ulaznicu za zagrebački ZOO,a natječaj traje do 13. veljače. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije